12/01/2023 г.

Huawei nova 9 SE – стиль та продуктивність в одному флагманському смартфоні

Смартфон Huawei Nova 9 SE об'єднав у собі найкращі якості ефективного девайсу. Телефон отримав вражаючу оптику на чолі з блоком 108 Мп, що відкриває необмежені можливості для створення фото- та відеоконтету. Функція EMUI 12 спростить проведення відеоконференцій завдяки виведенню зображення на великий екран. Зарядка 66 Вт швидко відновить недостатній ресурс енергії. Весь потенціал укладений у компактній оболонці лаконічної зовнішності з найтоншими екранними рамками. 191 грам чистої користі!

Преміальні матеріали

Вишуканий та ненав'язливий дизайн загалом відповідає потребам цільової аудиторії. Нанотекстура поверхні корпусу з 3D-скла приємна на дотик і гарна зовні. Подвійний шар матеріалу забезпечив міцність та довговічність зовнішньої оболонки. Насолоджуйтеся елегантною технікою з обтічними гранями та чіпкою поверхнею: смартфон не тільки гарний, але й зручний для маніпуляцій у долоні.

Ультратонкі рамки

Варто звернути увагу на екран. Він оточений надтонкими рамками 1.05 мм. Це надає корпусу ще більшої витонченості. При цьому екран діагоналлю 6.78” займає практично всю фронтальну частину техніки. Перегляд відео став ще приємнішим: у процесі ви не відволікаєтеся на обрамлення, а картинка стає органічною частиною реальності.

Камера з роздільною здатністю 108 Мп

Компанія приділила величезну увагу оптиці Huawei Nova 9 SE. Ключовою особливістю стала головна камера 108 Мп. Разом з нею на блоці камер ви побачите датчик глибини (2 Мп), ультраширик (8 Мп) та макрокамеру (2 Мп). Вже встиглий стати класичним набір для створення фото найвищої якості. До нього додається фронтальний об'єктив 16 Мп. Основна камера використовує технологію об'єднання пікселів 9-в-1, за рахунок чого досягається знижений рівень шуму та високий динамічний діапазон.

Розширений функціонал для фото

Основою для яскравих та чітких фото став алгоритм об'єднання кадрів. Камера показала себе як добрий інструмент для створення фото при недостатньому освітленні – за це відповідає нічний режим. Захоплення кадру в русі робить кожен знімок чітким. Забудьте про невдалі дублі та сотню майже однакових фотографій – ви прекрасні в кожному зафіксованому моменті.

Під правильним кутом

Зробити вражаючі панорамні знімки з великим охопленням навколишнього простору допоможе ультраширокий об'єктив із кутом огляду 112°. Підтримка фокусної відстані до 4 см відкриває нові можливості. Діафрагма f/2.4 та портретний режим орієнтовані на створення історій, де ви будете головною дійовою особою.

Вражаючий відеоконтент

Для відеомейкерів, блогерів, власників e-commerce проектів Huawei Nova 9 SE стане потужним інструментом просування свого продукту та особистого бренду. Створення відео спрощене, а візуальна привабливість матеріалу злетіла до висот. Опція одночасної зйомки із звичайною та ультраширокою камерами дає ефект подвійного ракурсу. Є варіант зйомки одночасно з основною та фронтальною камерами. Підключивши смарт-годинник, ви зможете самостійно активувати зйомку, не знімаючи пристрій зі штатива.

Надчіткі селфі

Підкреслити індивідуальність та вигідно презентувати себе за допомогою селфі стало ще простіше. Алгоритми об'єднання 4 пікселів в 1 зробили картинку чіткішими, а кольори виразнішими, додали таким автопортретам реалістичності. При цьому штучний інтелект натурально обробив текстуру шкіри, не позбавивши вас рис обличчя. Навіть після настання темряви селфі-камера чудово справляється зі своїми завданнями.

Супершвидка зарядка

Стандарт зарядки HUAWEI SuperCharge 66 Вт – це практично блискавичний процес відновлення енергії девайсу. Акумулятор 4000 мАч зарядиться за гранично короткий відрізок часу: коли ви доп'єте свою чашку кави і будете бадьорі, телефон так само буде готовий до подальшої роботи.

Завжди холодний корпус

Немаловажним фактором високої працездатності стала система охолодження. Вона базується на використанні графену. Тепловідведення багаторівневої структури забезпечується за рахунок розумної системи, здатної визначати перегріті області. Своєчасне охолодження ідеально спрацьовує, коли воно необхідне.